BiotechNEWS & Life Sciences verder in een nieuw jasje

Per 1 september 2014 heeft Ferdinand Oldemaat, uitgever van bladen op het gebied van life sciences, de uitgeefrechten van BiotechNEWS overgenomen. Ferdinand Oldemaat was in 2000 grondlegger van deze publicatie. 
De uitgave blijft verschijnen volgens het vertrouwde format waarin wij verslag doen van de ontwikkelingen binnen deze Nederlandse topsectoren. Wel is de titel omgedoopt tot BiotechNEWS & Life Sciences wat de huidige bredere doelgroep beter aan zal spreken. Een en ander in verband met de toekomstverwachtingen in de Healthcare. Ook trendwatcher Adjiedj Bakas verwacht in de komende jaren veel werk in de "biobased economy".

In BiotechNEWS & Life Sciences vindt u geen specialistische droge teksten vol jargon, maar items die de materie begrijpelijk maken voor een breed publiek. 

Als onderdeel van de overname is deze nieuwe website ontwikkeld waarop wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werken wij aan manieren om onze dienstverlening uit te breiden. Bijvoorbeeld door onze lezers via nieuwe kanalen op de hoogte te houden.
BiotechNEWS & Life Sciences is wederom partner van Innovation for health 2015, 5 februari 2015 in de Amsterdam RAI.