Achtergrond

Biotechnologie is een sterk groeiende industrie. Wijlen visionair Steve Jobs bestempelde Biotechnologie als de sector waarvan we de grootste innovaties kunnen verwachten in de 21e eeuw.

“We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk, zoals het digitale tijdperk toen ik jong was”.

Ontwikkelingen in de biotechnologie en life sciences doen ons durven dromen en bieden de concrete resultaten om te geloven in de potenties. Nederland is wereldwijd sterk in deze sector en de vooruitzichten zijn zeer goed. Biotech News is een magazine dat inzicht biedt in de onderwerpen en ontwikkelingen die spelen binnen deze Nederlandse economische topsector.

Nederlandstalig en laagdrempelig.

Biotechnologie en life sciences is een internationale industrie. Vrijwel alle publicaties over dit onderwerp verschijnen in het Engels. Biotech News vindt het essentieel om juist in het Nederlands te publiceren. Geen specialistische droge teksten vol jargon, maar items die de materie begrijpelijk maken voor een breed publiek. Wij bieden onze lezers een breed perspectief op de onderwerpen en ontwikkelingen die in Nederland spelen binnen de sector.
Dat vergroot het bereik van onze publicaties.

Van student tot directeur.

BiotechNEWS & Life sciences is een gerenommeerd magazine binnen de sector. Sinds 2000 verschijnen wij 2 keer per jaar. Onze lezers begeven zich over het volledige carrière spectrum binnen de de gehele Life Sciences- en Healthcare-sector. Van beta studenten tot managers en directeurs. We hebben een ambitieuze groep lezers met een succesvolle carrière (in het vooruitzicht). 

Platform voor werving en selectie.

BiotechNEWS is bij uitstek het podium voor profilering van uw organisatie of voor werving van professionele, vakkundig opgeleide medewerkers. Want, met de bloei van biotech, neemt ook de krapte op de arbeidsmarkt voor beta’s toe.